august, 2021

31augAll DayMarket Readiness ProgrammaB’WISE Investor Readiness Programma - In 10 weken houden we jouw businesscase tegen het licht en leren we je hoe je naar je propositie kijkt door de ogen van een investeerder. Daarnaast krijg je inzicht in de financieringsopties van verschillende bronnen voor je startup zodat je jouw aanvraag gericht kan doen. Het worden intensieve én leerzame weken!

Event Details

Het programma

In het Market Readiness Programma ga je 10 weken lang aan de slag om je kernklanten te definiëren en de eerste betalende klanten voor jouw startup te realiseren. Dat doe je door klantgesprekken te voeren en je oplossing te optimaliseren.

Weet je wie jouw early adopters zijn? Weet je of jouw oplossing de beste oplossing is voor het probleem dat zij ervaren? Met deze vragen gaan we aan de slag in het Market Readiness Program. Het doel is om jouw early adopters binnen een specifiek klantsegment te vinden, waar je jouw product, tegen dezelfde prijs via hetzelfde verkoopkanaal kan verkopen. Deze eerste milestones zijn superbelangrijk om tot een schaalbaar businessmodel te komen.

Wat gaan we doen? Het Market Readiness Program is een parttime programma van tien weken waarin je alle aannames over jouw (potentiële) klant toetst. Het is een proces waarbij je leert hoe je effectieve klantgesprekken voert om te leren denken vanuit klant-perspectief. Je voert wekelijks klantgesprekken om focus te krijgen op je early adopters binnen een specifiek klantsegment zodat je uiteindelijk met succes een marktentree voorbereidt. Heb je na 6 weken een klantprobleem in kaart dat het waard is om op te lossen, dan ga je in de resterende weken aan de slag met jouw product en businessmodel en het commitment van je eerste klant.

B’WISE begeleidt jou gedurende 10 weken in dit programma, en uiteraard daarna. Vanwege de maatregelen die door de overheid zijn genomen om het COVID-19 virus in te dammen, bieden we deze editie van het Market Readiness Programma volledig online aan.

Het eerstvolgende programma start 7 september, inschrijven kan tot en met 31 augustus.

When:

Start op 7 september, inschrijven kan tot 31 augustus

Sign up: here

 

Time

All Day (Tuesday)

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X