august, 2021

31augAll DayInvestor Readiness ProgrammaB’WISE Investor Readiness Programma - In 10 weken houden we jouw businesscase tegen het licht en leren we je hoe je naar je propositie kijkt door de ogen van een investeerder. Daarnaast krijg je inzicht in de financieringsopties van verschillende bronnen voor je startup zodat je jouw aanvraag gericht kan doen. Het worden intensieve én leerzame weken!

Event Details

Het programma

Het Investor Readiness Programma heeft als doel om je aan risicokapitaal te helpen. Omdat investeren risicovol is, zijn investeerders selectief in hun keuzes en stellen zij bepaalde eisen. In 10 weken houden we jouw businesscase tegen het licht en leren we je hoe je naar je propositie kijkt door de ogen van een investeerder. Daarnaast krijg je inzicht in de financieringsopties van verschillende bronnen voor je startup zodat je jouw aanvraag gericht kan doen. Het worden intensieve én leerzame weken!

Investor ready in tien weken, lukt dat iedere deelnemer? Nee. Maar degene die het programma goed afronden komen ver! Tot op heden hebben circa 200 startups in heel Brabant aan het Investor Readiness Programma deelgenomen. Iets minder dan de helft daarvan heeft besloten in de laatste week van het programma een financieringsaanvraag op te stellen. Maar liefst 85% daarvan heeft risicokapitaal verkregen.

B’WISE begeleidt jou gedurende 10 weken in dit programma, en ook nog daarna. Vanwege de maatregelen die door de overheid zijn genomen om het COVID-19 virus in te dammen, bieden we deze editie van het Investor Readiness Programma volledig online aan.

Het eerstvolgende programma start 7 september, inschrijven kan tot en met 31 augustus.

When:

Start op 7 september, inschrijven kan tot 31 augustus

Sign up: here

 

Time

All Day (Tuesday)

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X