july, 2021

15julAll DayBijeenkomst FinancieringstafelB’WISE Financieringstafel - Fantastische business (opportunity) en op zoek naar de meest passende financiering? Dan is het tijd om eens aan tafel te gaan met de Financieringstafel

Event Details

Het programma

Fantastische business (opportunity) en op zoek naar de meest passende financiering? Dan is het tijd om eens aan tafel te gaan met de Financieringstafel! Aan de financieringstafel koppelen we de financieringsvraag van startups, scale-ups en ambitieuze mkb-ondernemers, aan het aanbod van financiers en investeerders. Deze financiers brengen kennis, netwerk en financieringsmogelijkheden in om jou als ondernemer verder te helpen met je vraagstuk. Kennis, kapitaal én netwerk!

Pitch je propositie & financieringsvraag in 10 minuten. Vervolgens ga je hierover in gesprek met deze topfinanciers uit de regio. Daarvoor staat 20 minuten gepland. En daarna krijg je direct op een presenteerblaadje de concrete antwoorden op de volgende vragen:

  • Wie wil je financieren?
  • Wat is het advies van de financiers?
  • Welke partijen in het netwerk kunnen je verder helpen?

Zo weet je of de financiers concreet iets voor jou kunnen betekenen, welk advies de financier voor jou heeft en welke partijen uit het netwerk van de financier jou verder kunnen helpen.

Deelnemende partijen
Tot de vaste deelnemende partijen behoren Rabobank, ABN AMRO, ING, de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO), Stichting MKB Financiering, Brabantse Ontwikkelingsmaatschappij (BOM), NV Economische Impuls Zeeland, De Breed & Partners en InvestorMatch. Afhankelijk van de inhoud van de casus kunnen andere partijen aanschuiven.

De financieringstafel komt 8 keer per jaar bijeen. In deze bijzondere tijden gaan we niet fysiek aan tafel, maar ontmoeten we elkaar via MS Teams.

Als ondernemer aanschuiven? GET THERE en laat je gegevens achter om deel te nemen aan de Financieringstafel van 15 juli.

When:

15 juli

Sign up: here

 

Time

All Day (Thursday)

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X