december, 2020

09dec7:00 pm9:00 pmLeiderschap, verandering en gedragBen Tiggelaar prikkelt en inspireert over de thema’s Leiderschap, Verandering en Gedrag

Event Details

Samen werken aan de toekomst van jouw bedrijf

Ben Tiggelaar prikkelt en inspireert over de thema’s Leiderschap, Verandering en Gedrag. Evidence based en praktisch. Vol inzicht en inspiratie over wat jij als ondernemer écht zou moeten weten en wat werkt in de praktijk.

Ben Tiggelaar is één van Nederlands meest gevraagde sprekers en docenten. Hij studeert ruim 30 jaar op leiderschap, verandering en menselijk gedrag. En niet geheel onbelangrijk – sinds 1996 is Ben zelf ondernemer.

“Een ondernemer moet op honderd dingen tegelijk letten. Maar het belangrijkste is volgens mij persoonlijk leiderschap: hoe zorg je dat je echt effectief bent en blijft?” – Ben Tiggelaar

Het is een spannende tijd voor ondernemers. Een tijd met grote, lastige  uitdagingen. Maar ook een tijd die nieuwe kansen biedt.

In deze sessie gaat het niet over techniek en theorie. Ben Tiggelaar gaat vooral in op de rol van jou als ondernemer. Wat moet je doen om overeind te blijven in deze tijd? En hoe zorg je dat iedereen in je bedrijf meebouwt aan de toekomst?

Vragen die onder andere aan de orde komen zijn:

  • Overleven: wat zorgt er voor dat je volhoudt bij tegenwind en tegenslag?
  • Innoveren: wat is er nodig om iedereen binnen jouw bedrijf te betrekken bij vernieuwing?
  • Persoonlijk leiderschap: hoe krijg je jezelf zover om ook echt stappen te zetten?

Programma:

18.30 Inloop
19.00 Welkom aan fysieke en online deelnemers door Bianca Kemper
19.10 Ben Tiggelaar; samenwerken aan de toekomst van je bedrijf
20.10 Q&A met aanwezigen en online deelnemers
20.40 Wrap up en afsluiting online deelnemers
20.45 Borrel (afhankelijk van de RIVM richtlijnen)

De Inspiratiesessies zijn vanwege de RIVM–maatregelen voor maximaal 30 ondernemers fysiek toegankelijk. Gezondheid staat voorop, we hanteren de richtlijnen van het RIVM en bewaken de 1,5 meter afstand. Door het online aanbieden zijn de Inspiratiesessies via livestream voor onbeperkt aantal ondernemers toegankelijk. 

Wil jij deze Inspiratiesessie bijwonen? Aanmelden is gratis, maar niet vrijblijvend. Bij inschrijving rekenen we op je komst. Meld je dan hier aan! 

Time

(Wednesday) 7:00 pm - 9:00 pm

Location

Fysiek & Live Stream

Burgemeester Brokxlaan 12, Tilburg

Organizer

Station88

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X