november, 2020

19nov3:00 pm6:00 pmVeerkracht x Normen & WaardenTEDx spreker Richard de Hoop over het ontwikkelen van veerkracht

Event Details

TEDx spreker Richard de Hoop over het ontwikkelen van veerkracht: “Jouw airbag bij tegenslag en de turbo op jouw betekenisvolle bijdrage”.

Om als individu of als organisatie “fit” te zijn voor de toekomst is het ontwikkelen van veerkracht essentieel. Als we iets hebben meegenomen uit de afgelopen periode dan is het wel het wendbaar zijn. Tijdens deze inspiratiesessie deelt TEDx spreker Richard de Hoop de belangrijkste inzichten hoe je veerkracht en wendbaarheid kunt ontwikkelen. Na een ingrijpende persoonlijke gebeurtenis heeft hij ondervonden hoe belangrijk het is om hier (als individu of als organisatie) bewust aan te werken en welke voordelen dit voor jou heeft.

Voor wie?
Voor iedere ondernemer die zijn onderneming wil ontwikkelen tot een veerkrachtige onderneming.

Programma
Deze inspiratiesessie is zowel online als fysiek in Station88 te volgen. Vanwege de nog steeds geldende maatregelen zijn er dertig exclusieve fysieke plaatsen beschikbaar. Maar niet getreurd, heb jij geen plek kunnen bemachtigen of meng jij je liever nog even niet tussen teveel mede-ondernemers? De inspiratiesessie is ook via een livestream te volgen! Laat Station88 weten waar je voorkeur naar uitgaat.

Aanmelden is gratis, maar niet vrijblijvend. Kun je onverhoopt toch niet aansluiten? Je kunt de deelname kosteloos annuleren tot 48 uur voorafgaand aan de bijeenkomst. Stuur even een email naar info@station88.nl. Bij No Show of afzegging binnen deze termijn, brengen wij €50 in rekening.

Meld je hier aan!

Time

(Thursday) 3:00 pm - 6:00 pm

Location

Fysiek & Live Stream

Burgemeester Brokxlaan 12, Tilburg

Organizer

Station88

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X