november, 2020

16nov3:00 pm5:00 pmGlobal Entrepreneurship Week - Online Inspiratie Event (Engelstalig)Laat je inspireren door 3 ondernemers in Nederland!

Event Details

Het Global Entrepreneurship Network beheert een platform van projecten en programma’s in 180 landen om het voor iedereen gemakkelijker te maken om een ​​bedrijf te starten en uit te breiden. Met zoveel jonge ondernemende studenten willen we deze week deze kans niet missen om studenten, start-ups en ondernemers te verbinden, te inspireren en te helpen. Vooral omdat ondernemerschap mensen in staat stelt creatief en innovatief te zijn en een verschil te maken.

Laat je inspireren door 3 ondernemers in Nederland! Tijdens dit evenement delen de ondernemers hun ondernemerschapsverhaal en kun jij alle vragen stellen die je graag zou willen weten! Misschien wil je daarna jouw eigen startup starten!

Binnenkort maken we de drie ondernemers bekend die aanwezig zullen zijn tijdens dit evenement. Het evenement vindt online plaats via live streaming! Bestel dan een gratis online ticket en je doet mee aan de eerste Global Entrepreneurship Week in Tilburg!

Meer informatie & aanmelden klik hier

Time

(Monday) 3:00 pm - 5:00 pm

Location

Online

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X