november, 2020

18nov2:30 pm5:00 pmGlobal Entrepreneurship Week - Booster Day!Let's talk and boost your business

Event Details

Heb jij al een eigen bedrijf maar kun je nog wat hulp, kennis of expertise gebruiken? Meld je dan aan voor Booster Day op 18 november tijdens de Global Entrepreneurship Week!

Iedereen die een eigen bedrijf heeft, herkent het wel; je bent lekker druk, de eerste opdrachten stromen binnen en je bent bezig met je passie. Maar je moet je ook met bedrijfsmatige vraagstukken bezighouden waar je niet zoveel kennis van hebt. Een expert inhuren in deze beginfase van je bedrijf is vaak prijzig. En waar vind je goede experts die je voorzien van antwoorden en advies? Of ben je er niet helemaal zeker van of de juiste afslag hebt genomen met je bedrijf en wil je dat er iemand meedenkt?

Tijdens de Booster Day kun jij digitaal aanschuiven aan experttafels. Diverse experts staan online voor je klaar om vragen te beantwoorden of tips te geven. Of het nu gaat om je branding, online zichtbaarheid, juridische vragen, financieringsvraagstukken, maatschappelijke impact, groei & innovatie, digitalisering & data of fiscale vraagstukken… Booster Day brengt jouw bedrijf in een stroomversnelling!

Meer informatie & aanmelden klik hier

Time

(Wednesday) 2:30 pm - 5:00 pm

Location

Online

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X