april, 2021

08apr2:00 pm5:00 pmONDERNEMEN MET EEN VERHAAL: STORYTELLING!In deze workshop werken we aan jouw ondernemersverhaal. We vinden, versterken én vertellen het verhaal dat hoort bij jouw bedrijf, startup, idee of overtuiging.

Event Details

About this event 

Je hebt een geweldig idee, je gelooft ergens in en bent er ook nog eens ontzettend goed in. Toch valt het niet mee om pakkend onder woorden te brengen wat je precies doet en waarom. Tijdens een netwerkborrel, aan een klant of zelfs op een verjaardag.

In deze workshop werken we aan jouw ondernemersverhaal. We vindenversterken én vertellen het verhaal dat hoort bij jouw bedrijf, startupidee of overtuiging.

Een verhaal dat inspireert, herkenbaar is voor klanten én aanzet tot actie!

De gemeente Tilburg verzorgt deze interactieve workshop waarin je geholpen wordt het verhaal te vinden, versterken én vertellen dat hoort bij jouw bedrijf. Een verhaal dat inspireert, herkenbaar is voor jouw klanten én aanzet tot actie!

Voor wie?

Voor iedere ondernemer die zijn verhaal wil versterken.

Waar ga je mee naar huis?

Nadat je bent meegenomen in de dynamiek van Storytelling, waarom het werkt, hoe het werkt en wat je er allemaal mee kunt, gaan we aan de slag met het uitwerken van een eigen verhaal dat past bij jouw situatie. Een verhaal, dat je de volgende dag direct kunt gebruiken. Interactief én praktijkgericht!

Natuurlijk hebben we het over “technieken” maar dat doen we niet te lang. In deze training investeren we in het “maken van het verschil.” Hoe overtuig je de ander, hoe maak je verbinding en hoe maak je complexe materie begrijpelijk?

Na afloop heb je een verhaal dat je de volgende dag direct kunt gebruiken. Je bent in staat jouw “pitch” als een verhaal te verwoorden én te laten zien. Je weet hoe en waar je jouw verhalen kunt vinden en kent de opbouw van een verhaal. Bovendien ben je bekend met de belangrijkste verteltechnieken en weet hoe je ze kunt toepassen.

Programma:

  • De dynamiek van Storytelling
  • Leer- en beslisstijlen. Wie is mijn “publiek?”
  • Wat wil je bereiken?
  • Wat is je (kern)boodschap?
  • Het vinden van jouw verhaal
  • De opbouw van een verhaal in 9 stappen
  • Show and Tell

When?

8 april, 2021

14:00 – 17:00

 

Location
Online

Sign up: here 

 

Time

(Thursday) 2:00 pm - 5:00 pm

Location

Online

Organizer

Station88

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X