march, 2020

03marAll DayMarket Readiness ProgramFind your first customer

Event Details

Weet je wie jouw early adopters zijn? Weet je of jouw oplossing de beste oplossing is voor het probleem dat zij ervaren? Met deze vragen gaan we aan de slag in het Market Readiness Program, met het doel jouw early adopters binnen een specifiek klantsegment te vinden, waar je jouw product, tegen dezelfde prijs via hetzelfde verkoopkanaal kan verkopen.

Wat je mag verwachten

Tien weken lang vindt er wekelijks een praktische workshop plaats. Naast deze bijeenkomsten wordt er veel van je verwacht. Iedere week werk je zelfstandig aan activiteiten gericht op klantgesprekken, je wordt hierbij gecoacht door een business developer. Je gaat tijdens het programma zeer intensief in gesprek met potentiële klanten om je oplossing te toetsen en te optimaliseren. Samen met maximaal elf andere ondernemers volg je het programma. Door regelmatig met elkaar de voortgang te delen en elkaar te voorzien van feedback, leer je van elkaars fouten en successen. Het zijn intensieve én leerzame weken!

Voor wie
Ambitieuze Brabantse start-ups die op het punt staan de markt te betreden of net op de markt zitten en ambitie hebben om consistent te groeien.

Intresse?

Neem dan contact op met jouw business developer en bespreek de mogelijkheden.
De uiterlijke inschrijfdatum is vrijdag 7 februari 2020. Voor meer informatie klik hier.

Time

All Day (Tuesday)

Location

BOM

Goirlese Weg 15, 5026 PB Tilburg

Organizer

BOMDe Brabantse Ontwikkelings Maatschappij

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X