february, 2020

04feb11:30 am6:00 pmHAS Food ExperienceInnovatieve foodoplossingen door aanstormend talent

Event Details

Beschrijving
Verpakkingsmateriaal gemaakt uit koeienmest. Een high protein snack voor 65-plussers. IJsjes voor kinderen met kanker. Babyvoeding die voedselallergieën voorkomt. Deze en andere oplossingen voor de ‘Today’s Food Challenges’ zijn te zien tijdens de HAS Food Experience op 4 februari 2020.

FoodManShip Award
De HAS Food Experience in ’s-Hertogenbosch is een toonaangevend, jaarlijks terugkerend innovatie-event voor studenten van de HAS Hogeschool. De meest innovatieve concepten worden beloond met de HAS FoodManShip Award. Er zijn awards in vier categorieën: Green & Tech, Consumer & Business, Lifestyle & Health, Start-up & Entrepreneurs. Voor het meest bijzondere concept is er de award ‘Buitengewone categorie’.

Voor ondernemers en partners en sponsoren van de Food Experience worden speciale programma’s georganiseerd met prominenten uit de voedselketen. Ze kunnen hierbij 1 op 1 kennismaken met de talentvolle voedselmakers van morgen. De HAS Food Experience is een initiatief van HAS Hogeschool. AgriFood Capital B.V. / Ondernemerslift+ is ambassadeur van het event en actief betrokken bij de award voor de buitengewone categorie.

Aanmelden
Voor meer informatie en aanmelden klik hier.

Time

(Tuesday) 11:30 am - 6:00 pm

Location

HAS Hogeschool

Onderwijsboulevard 221, 5223 DE 's-Hertogenbosch

Organizer

HAS Hogeschool

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X