september, 2021

24sepAll DayData Readiness ProgrammaNeed some investment and financial advice for your startup?

Event Details

Over het event:

Ken je de uitdrukking dat 20% van je klanten voor 80% van je marge zorgen? Hoe zou het zijn als je in tien weken weet wie deze klanten zijn en hoe je jouw organisatie daarvoor in kunt richten? Klinkt onmogelijk, tenzij je data gebruikt om deze inzichten te krijgen. Maar hoe weet je welke data belangrijk is en waar vind je die data in jouw bedrijf?

 

Doe mee met het Data Readiness Program

Speciaal voor maakbedrijven die hun organisatie datagedreven willen optimaliseren, heeft het Data Value Center – Smart Industry samen met haar partners Jheronimus Academy of Data Science (JADS) en de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM) het Data Readiness Program samengesteld.

Vanaf 24 september 2021 kun je als ondernemer mee doen om in tien weken jouw bedrijfsdata inzichtelijk én bruikbaar te maken zodat jij betere strategische beslissingen kan nemen om jouw organisatie te optimaliseren. Wij richten ons daarbij op operationele, financiële en klantdata.

Wat mag je verwachten?

Samen met een data scientist ga je aan de slag om relevante financiële, operationele én klantdata die in jouw bedrijf aanwezig is te inventariseren en categoriseren. Uiteindelijk vertalen we samen met experts deze data in een praktisch dashboard waarmee je kunt monitoren en een strategie kunt ontwikkelen.

Wanneer:

September 24

Sign up: here

 

Time

All Day (Friday)

Organizer

Leapfunder

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X