march, 2021

21marAll DayB'WISE STARTUP STANDUPB’WISE STARTUP STANDUP is een ‘half-year round’ evenement, met ieder jaar een grande finale als klap op de vuurpijl: het STARTUP STANDUP FINAL EVENT. Het programma is opgedeeld in 6 fases.

Event Details

VOOR WIE IS B’WISE STARTUP STANDUP?
Voor innovatieve en schaalbare startups. Startups die bezig zijn hun eerste klanten aan te sluiten en startups met een businessplan die in de pre-seed, seed of earlystage fase zitten. Onze doelgroep zijn de jonge, groeiende en innovatieve industrieën.

WAT GAAN WE DOEN?
B’WISE STARTUP STANDUP is een ‘half-year round’ evenement, met ieder jaar een grande finale als klap op de vuurpijl: het STARTUP STANDUP FINAL EVENT. Het programma is opgedeeld in 6 fases.

1. INTAKE
(Maart & april) Zodra de inschrijving open is spreken we persoonlijk met de founders van iedere aangemelde startup. Wanneer de startup voldoet aan de eisen ‘innovatief en schaalbaar’ gaan we vol gas de intake in. We maken een persoonlijkheidsscan van het team én de startup wordt volledig doorgelicht. Zo weten we in welke fase de startup zich bevindt en of deze consistent handelt en groeit. Na de intake worden de ‘most promising’ startups geselecteerd, om het komende half jaar vol gas te geven.

2. SCANDAY
(Mei) Op de scanday worden de most promosing startups samengebracht voor een klein stukje theorie (we zijn een accelerator of we zijn het niet) over consistent groeien en het belang van compleet team. De scans van alle startups worden uitvoerig besproken en op basis daarvan wordt de behoefte en vraag van de startup in kaart gebracht. Er is altijd vraag en behoefte, want als je alleen al dénkt dat je er bent, sta je stil. En stilstaan is achteruitgaan; en daar zijn wij niet van!

3. MENTOR ROULETTE
(Mei) Bij de mentor roulette wordt kennisgemaakt met onze geselecteerde mentoren. Dit zijn mannen en vrouwen die zelf succesvol ondernemer zijn of zijn geweest en al vele valkuilen hebben gezien en hobbels hebben genomen. Ze stellen zichzelf voor, delen hun persoonlijke visie, passie, profiel en/of behoefte. De startups ‘pitchen’ op hun beurt hun propositie en hun vraagstuk. Wij geloven dat je sámen verder gaat; dus het is tijd om te daten. Je maakt persoonlijk kennis en je voelt dan meteen of de vonk overspringt of niet. Uit deze dag volgen een aantal ‘matches’ die doorgaan in het startup standup event.

4. WORKING ON MILESTONES
(Mei t/m oktober) Samen met ons én met de gekozen mentoren worden milestones bepaald voor de periode tot het event in november. Met de mentoren maken de startups een plan van aanpak tot het event. We volgen de startups op de voet en laten via socials al enkele vorderingen zien.

5. PITCH EVENT
(Oktober) In één middag worden de finale startups voorbereid voor hun pitch op het STARTUP STANDUP EVEN. Op dit kleine pitch event leer je hoe je een goede pitch maakt en zorgen we ervoor dat je helemaal klaar bent om je bereikte milestones goed te presenteren en een vraag te formuleren voor het publiek. En we drinken alvast wat moed in voor…

HET B’WISE STARTUP STANDUP EVENT!
5 november 2021: HÉT Brabantse Startup Standupevenement
Wat gaat er nou gebeuren? Let op. Dit evenement is een B’CONNECTED evenement. And so we connect. Wij zorgen er voor dat ons meest interessante én daadkrachtige netwerk in de zaal zit. Nu wordt het spannend. De ‘most promising startups’ pitchen hun propositie en vertellen welke milestones zijn behaald. Maar worden ook uitdagingen benoemd. Échte uitdagingen. Uitdagingen om de volgende stap te kunnen zetten. And this is where the magic happens. Dit is waar de ‘STANDUP’ in STARTUP STANDUP voor staat. Want hoe tof zou het zijn als we daadwerkelijke verbindingen kunnen gaan maken.. en vieren! Daadwerkelijke successen bereiken en champagne poppen!

When:

5 november 2021

Sign up: here

 

Time

All Day (Sunday)

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X