may, 2020

28may11:00 am12:30 amBranding voor startupsNienke Appels zal een live online webinar verzorgen waarbij ze ingaat op branding voor startups

Event Details

Als het om branding gaat, denken de meeste mensen aan grote ondernemingen die met grote budgetten in de weer zijn om hun al succesvolle producten en diensten via reclame nog grote marktaandelen te helpen realiseren. Niks voor startups dus. Die hebben geen tijd en geld om aan het dure spelletje van branding te verspillen. Eerst maar eens succesvol worden.

Maar juist in het begin van het leven van een onderneming is het van het grootste belang dat een team dat start een glasheldere focus heeft op waar het voor staat en gaat. Kortom: wat de meerwaarde van het product is, wie de (potentiële) klanten zijn en hoe het businessmodel werkt.

Datum & locatie
Nienke Appels zal op 28 mei (11.00u-12.30u) een live online webinar verzorgen waarbij ze ingaat op branding voor startups.

Aanmelden
Voor meer informatie en aanmelden klik hier. Mocht je geen student/ alumni bij de Fontys zijn, kun je jezelf ook aanmelden. Er zijn 6 plaatsen gereserveerd voor externen.

Time

(Thursday) 11:00 am - 12:30 am

Location

Online

Organizer

Fontys Centrum voor Ondernemerschap

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X