NV BIM benoemt Robert Koelman als business developer

Per 1 januari 2019 is Robert Koelman aangesteld als business developer bij NV BIM. Zijn werkzaamheden zijn voornamelijk gericht op het begeleiden van startups, onder meer van het Brabantse startupprogramma Braventure. Braventure, waarvan NV BIM één van de partners is, is het startupprogramma van de twee Brabantse universiteiten, vier hogescholen en zes ontwikkelingsmaatschappijen. Robert: ”Met mijn bancaire ervaring in de zakelijke financieringsbranche draag ik bij aan de ambitie om de economische bedrijvigheid in en rondom ‘s-Hertogenbosch te stimuleren. De stad waarin ik geboren ben, waar ik graag vertoef en waarvoor ik me nu ook graag zakelijk inzet.” Robert komt uit ‘s-Hertogenbosch en woont met zijn vrouw en drie kinderen in Vught.