Burgemeester Brokxlaan 12, 5041 SB Tilburg

Startkapitaal

Een grote uitdaging van een startende ondernemer is het aantrekken van investeringen. Een startupcoach begeleidt je naar het Brabantse Startup Fonds voor leningen van € 50.000 tot € 350.000. Zo bieden we toegang tot financiering!
Lees meer

Kennis

Hoe maak je van jouw droom werkelijkheid? Hiervoor is niet alleen een portie geduld nodig, maar ook antwoord op allerlei brandende vragen die jou bezighouden. Onze startupcoaches adviseren en begeleiden jou!
Lees meer

Community

Onthoud dat je startup valt of staat met een groot en divers zakelijk netwerk. Op een laagdrempelige manier brengen we jou in contact met andere ondernemers uit de regio. Maak gebruik van onze community!
Lees meer

Kennis

De provincie Noord-Brabant wil tot de top van Europa blijven behoren op het gebied van innovaties. Dat gaat niet vanzelf. Daarom zorgen universiteiten, hogescholen en kennisinstellingen dat alle kennis van business developers die we in huis hebben, beter wordt benut. Valoriseren noemen we dat. En startups met slimme ideeën kunnen hiervan profiteren. Want in Brabant zijn er honderden startende ondernemers met een droom. Zij hebben een slim idee, maar staan voor een grote uitdaging. Hoe maken zijn van hun droom werkelijkheid? Hiervoor is niet alleen een portie geduld nodig, maar ook antwoord op allerlei vragen die jou verder helpen: Welke alternatieven kunnen gekozen worden om technologie te commercialiseren? En welke stappen moet je daarvoor nemen? Braventures startupcoaches geven antwoord op jouw brandende vragen, adviseren en begeleiden je met slechts één doel voor ogen: van jouw startup een succes maken.

Bij de opstart van je startup is goede begeleiding van bijvoorbeeld een startupcoach heel waardevol. Onze professionele business developers bespreken de rol van contractonderzoek, het beschermen van de intellectuele eigendom, de afweging tussen het geven van een licentie aan een bestaande industriële partner of aan een spin-off, en de financiële middelen die ter beschikking kunnen staan.

Valorisatie wordt vaak ook ‘het verzilveren van kennis’ genoemd. Het is de manier waarop kennis van die onder andere op universiteiten en hogescholen aanwezig is, wordt omgezet in waardevolle commerciële of maatschappelijke producten, bedrijven en diensten.

Het valorisatieprogramma in Brabant kent drie pijlers:
1. Verbetering van onderwijs over ondernemerschap

2. Kennisoverdracht van kennisinstellingen naar het bedrijfsleven

3. Ondernemerschapsstimulering in het innovatiesysteem van Brabant

Are you brave enough to join us?

Een slim bedrijfsidee? Een gezonde portie ambitie om een eigen bedrijf op te starten en te groeien? Voldoende doorzettingsvermogen om er een succesvolle onderneming van te bouwen? Doe een beroep op de kennis en kunde van onze startupcoaches. Laat zien dat je lef hebt, overtuig ons en neem deel aan ons startupprogramma! In no-time maak jij kennis met een professionele business developer.