Burgemeester Brokxlaan 12, 5041 SB Tilburg

Over Braventure

Voor het provinciebrede startupprogramma slaan de twee Brabantse universiteiten, vier hogescholen, de provincie Noord-Brabant en alle regionale ontwikkelingsmaatschappijen de handen ineen.

Deze krachtenbundeling brengt een schat aan kennis, ervaring en contacten bij elkaar die startups een kick-start geven. We bieden startende ondernemingen financiering, kennis, community en faciliteiten. Binnen het provinciebrede startup programma denken we mee met vernieuwende ondernemers en oplossers van maatschappelijke vraagstukken. We helpen bij het realiseren van ambities, het betreden van nieuwe markten en de ontwikkeling van baanbrekende ideeën tot tastbare producten en diensten. Samen werken we aan een ijzersterke concurrentiepositie. Dat betekent wel dat je startup gevestigd is in Brabant (of dat je dat binnen een jaar gaat doen) en je activiteiten ten goede komen aan Noord-Brabant.

We richten ons met het startup programma op startups in de Brabantse topsectoren:

- High Tech (systemen en materialen)

- Life Science & Medische Technologie

- Food & Nutrition

- Biobased Economy

- Maintenance

- Logistiek

https://www.braventure.nl/wp-content/uploads/2019/07/Schermafbeelding-2019-07-05-om-12.03.35-600x400.png

Are you brave enough to join us?

Een startup is een startende ondernemer, maar een startende ondernemer is niet direct een startup. Een startup heeft een vernieuwend business model, waarbij gebruik wordt gemaakt van een nieuwe of opkomende technologie. Een sleutelmaker is bijvoorbeeld geen startup; zowel het idee als het business model staan vast. Oftewel een bestaand product in een bestaande markt en dus een ‘normale’ startende ondernemer.

Kort samengevat verstaan we onder startups ambitieuze ondernemers van een bedrijf jonger dan zes jaar met een kansrijk en innovatief idee of product, een schaalbaar verdienmodel dat internationaal kan uitrollen, en dat snelle groei kan realiseren.

Herken jij jezelf hierin? Heb jij dat slimme idee? Een gezonde portie ambitie om te groeien? En voldoende doorzettingsvermogen om er een succesvolle onderneming van te bouwen? Meld je dan aan. Wij bieden je snel toegang tot kennis, community, faciliteiten en startkapitaal met slechts één doel: jouw startup versnellen en laten slagen.
Get started with Braventure!