Elk jaar in oktober, rond Wereldvoedseldag, zet Dutch Agri Food Week de schijnwerpers op Nederland als voedselinnovatieland. In 2019 vindt Dutch Agri Food Week plaats van 5 tot en met 13 oktober. AgriFood Capital is een van de founding partners van dit grootste podium voor de agri & food sector van Nederland.

Net als in voorgaande jaren zullen er dan ook tal van inspirerende en leerzame evenementen in Noordoost-Brabant plaatsvinden. Ondernemers, overheden en kennisinstellingen laten dan zien hoe zij hard werken aan lekker, veilig en gezond voedsel en wat er nodig is om dat nog jaren voor elkaar te krijgen. AgriFood Capital is betrokken bij de organisatie van diverse events waaronder Food100 en als partner van FoodInspiration bij Trendsummit 2019.

Meedoen?
Belangstellenden die met hun event willen meedoen aan Dutch Agri Food Week kunnen zich aanmelden bij de nationale organisatie op www.dutchagrifoodweek.nl. Elk denkbaar initiatief is mogelijk: van het demonstreren van innovatie, presenteren van onderzoek, een open dag of netwerkevenement tot een workshop, lezing, debat of festival.

Bron: Agrifood Capital